Bali 2009 reisverslag

Een reisverslag in dagboekvorm van 30 dagen met ervaringen in Bali
van 4 oktober t/m 2 november 2009.

Vorig jaar zijn we als leden van een groepsreis met "Stichting Het Schone Streven" naar Indonesië geweest. Daarvan waren we maar 4 dagen op Bali, wat we toen al erg kort vonden.

Dit jaar besluiten we dus vier weken naar Bali te gaan, maar dan "op eigen houtje" en het vooral kalm aan te doen.

Na wat "Googlen" komen we bij BM Air Reizen terecht. Zij bieden een vliegticket aan voor € 679, inclusief luchthavenbelasting en brandstoftoeslag. Dat we in Londen en Singapore moeten overstappen nemen we maar voor lief.
We breiden dit uit tot een startpakket met twee overnachtingen in het Bakungsari Hotel te Kuta (superior room) voor € 9.50 p.p. en laten ons ook in Denpasar ophalen.
Via Internet is een en ander snel geregeld en zijn wij verzekerd van de vlucht en een eerste onderkomen.

In de komende maanden "Googlen" we verder voor interessante gegevens en overnachtingen in Bali. Uiteindelijk besluiten we het grootste gedeelte van onze vakantie in Ubud door te brengen. Hier vinden we ook het Nuriani guesthouse en besluiten het risico te nemen om te boeken. Dit wordt door een Nederlandse vertegenwoordiger in Bali efficiŽnt via email geregeld.

Wij zijn er klaar voor.

Welkom in Bali

Andere reisverslagen van Jos Storken staan hier.

Start Pagina
Terug Deze Start Pagina Terug Verder Index Verder
Index Pagina

Deze site biedt informatie gebaseerd op ervaringen opgedaan tijdens de vakantie van 2009. De auteur is niet aansprakelijk voor fouten en/of onvolkomenheden.
Indien U vragen of nadere informatie heeft, schrijf dan naar: Jos Storken
Copyright © 2001 - © 2015