Duitsland 2022 reisverslag

Een reisverslag in dagboekvorm van 21 dagen met ervaringen in Duitsland
van 4 juni t/m 24 juni 2022.

Helaas ligt Corona nog altijd op de loer. Ook vanwege de leeftijd willen wij geen grote afstanden meer rijden. Daarom zijn wij binnen een straal van 400km op zoek naar een bestemming gegaan.

Na enig zoeken op Internet bij FeWo, vonden we al vlot enkele mogelijke locaties. Natuurlijk wel oppassen dat we hier de afgelopen jaren al geweest waren, Ook belangrijk dat de vakantiehuisjes rustig gelegen waren, er Geocaches in de buurt waren en dat de prijs acceptabel was. Na enig puzzelen hielden we drie adressen over die onze interesse hadden. Via FeWo deden we onze reservering, welke binnen drie werkdagen bevestigd werd.

Wat Corona betrof waren de maatregelen voor het toerisme per 1 juni 2022 opgeheven, alhoewel er wel wordt geadviseerd om een mondkapje mee te nemen.

Wij hebben een Ferienwohnung geboekt in Furpach, Kirrweiler en Griebelschied.

Achteraf waren wij zeer tevreden over de geboekte vakantie huisjes. Wel was het opvallend dat er nog veel mondkapjes gedragen werden.

We zullen opvallend vaak gebruik maken van mijn hobby, Geocaching.
Dit 'schatzoeken' brengt ons vaak via mooie wandelingen naar unieke locaties die niet in reisgidsen vermeld zijn.

Andere reisverslagen van Jos Storken staan hier.

Start Pagina
Terug Verder
Index Pagina

Deze site biedt informatie gebaseerd op ervaringen opgedaan tijdens de vakantie van 2022. De auteur is niet aansprakelijk voor fouten en/of onvolkomenheden.
Indien U vragen of nadere informatie heeft, schrijf dan naar: Jos Storken
Copyright © 2001 - © 2022