Duitsland 2022

Dag 10 - Maandag, 13 juni - Rheinland-Pfalz / Kusel / KirrweilerHoewel er af en toe een wolkje voor de zon schuift, is het weer een zonnige dag. Na een rustige start gaan we weer naar Katja in Offenbach-Hundheim om te lunchen. Deze keer gewoon een stevig belegd broodje hamburger/ of kip, geen gebak.

Hierna gaan we verder met cachen in de richting van Ulmet, waar we gisteren zijn opgehouden. De eerste twee zijn met de auto onbereikbaar, of we moeten te ver lopen. Wel liggen de caches weer langs de ongebruikte spoorlijn. Hier vinden we ook de cache "Umlenkrolle" , die niet alleen een cache, maar ook twee flessen afgesloten bier in prima staat bevat. Zo vindt je ze niet elke dag.

De Dose der Verzweiflung is een cache op een smal paadje die snel gevonden wordt. Het betreft een soort petling die met een 3D printer van een labyrint is voorzien, zodat ie alleen via speciale draaibewegingen open te krijgen is. In eerste instantie lukt het ons allebei niet, totdat het mij na ruim 20 minuten via stom toeval ineens lukt.
De andere vier waren gewoon aardig / leuk, maar krijgen geen speciale vermelding.

In Glanbrücken vinden we een tankstation en een Netto Marken voor enkele kleine aanvullende boodschappen.

Ulmet is gewoon een van de vele dorpen en biedt verder niets bijzonders, waardoor we naar huis gaan en verder in de tuin gaan relaxen. Dose der Verzweiflung
Umlenkrolle
Draisinen Drive In – Schrammenmühle
Blick auf`s hügelige Land
Heilig Kreuz (Cache Auferstehung zu Ostern)
Ons vakantie huisje Ferienwohnung "Kirrweiler"
De coördinaten van ons huisje (voor Google Earth): N 49° 38.141 E 007° 30.183
Indien U vragen of nadere informatie heeft, schrijf dan naar: Jos Storken