vlag Frankrijk

Frankrijk 2010

Dag 30 - Zondag 12 septemberVanochtend zijn we allebei vroeg wakker, waarschijnlijk omdat vandaag onze thuisreis is. Om 8.00 uur zitten we als enigen aan het ontbijt, de anderen druppelen binnen als wij klaar zijn. Nog even afrekenen; € 60 voor de kamer inclusief ontbijt plus nog ons eten van gisteravond en consumpties.

Er is niets wat ons nog hier houdt, we laden de koffers in de auto en na 1.5 kilometer zitten we alweer op de autoweg. Een adresje om te onthouden voor de toekomst.

De autoweg is vrijwel verlaten en ik rij met rond de 130 km/h naar het noorden. Alles verloopt zeer voorspoedig, waarna we op de grens van Luxemburg en BelgiŽ even stoppen om te tanken en een kop koffie.

Eigenlijk zou Nelle het stuur overnemen, maar omdat ze last van haar maag heeft, besluiten we dat ik verder zal rijden.

Zodra we BelgiŽ binnen rijden wordt het bewolkt en verdwijnt de zon. Ter hoogte van de Ardennen begint het te regenen en krijgen we af en toe een hoosbui. Nu ja, hoeven we de insecten al niet meer van de auto te wassen.

Als we Nederland binnen rijden regent het nog steeds. Tja, het moge duidelijk zijn, de vakantie zit erop.Start Terug Verder Index

Indien U vragen of nadere informatie heeft, schrijf dan naar: Jos Storken