India-Nepal 2003 reisverslag


Een reisverslag van 29 dagen met ervaringen naar Noord India en Nepal van 4 oktober t/m 1 november 2003.

Na een bezoek aan de vakantiebeurs in Utrecht viel dit jaar onze keuze op Koning Aap Reizen met een drie weekse rondreis door Noord India en een week Nepal.

India - Nepal 29 dagen (INR)


route kaartje van Koning Aap


Koning Aap organiseert o.a. deze groepsreis van 29 dagen naar Noord India en Nepal voor €1295 plus €450 zakgeld. Koning Aap levert hiervoor alle transport, hotels en reisbegeleiding. De groepsgrootte is 18 personen maximaal.
Op iedere locatie geeft de reisleiding een A4-tje met hints, tips en hotel adres. Tevens wordt de mogelijkheid geboden om met de hele groep een activiteit te organiseren. De nadruk ligt echter op persoonlijk initiatief en het is sterk aanbevolen om een goede reisgids bij de hand te hebben. Verder heeft de reisleiding ook tips over locaal vervoer en prijsindicaties.

Voor de ondernemende globetrotter opent dit natuurlijk de mogelijkheid om ter plekke een eigen programma samen te stellen. Onze reisleidster Astrid is ons uitermate behulpzaam geweest bij het maken van een goede keuze en benodigde adviezen ter plekke. Of zoals onze Belgische deelneemster Tamara zou zeggen: "Ze is een kei-goeie".

India is zeer avontuurlijk bevonden en we hebben ons geen moment verveeld. Men moet sommige irritaties zoals de alom aanwezige bedelaars en marchanderen over prijzen maar voor lief nemen. Of eigenlijk hoort het erbij. Tenslotte nog hulde aan onze de leden van onze groep die, ieder op hun eigen manier, bijgedragen hebben aan het slagen van deze interessante vakantie.


Andere reisverslagen van Jos Storken staan hier.

Start pagina
Terug Terug Verder Index Verder
Index pagina


Deze site biedt informatie gebaseerd op ervaringen opgedaan tijdens de vakantie van 2003. De auteur is niet aansprakelijk voor fouten en/of onvolkomenheden. Indien U vragen of nadere informatie heeft, schrijf dan naar:
Jos Storken
Copyright © 2001 - © 2015