vlag Duitsland

lindweiler 2014

Dag 7 - Vrijdag 30 meiNa het ontbijt overleggen we wat we doen vandaag. De zon laat zich regelmatig zien en daarom besluiten we een rustige dag te houden en thuis te blijven.

's Ochtends eerst even de rommel van de barbecue opruimen, wat meestal een hele poets klus is. We laten de huisbaas even zien dat er vanwege twee afgebroken beugeltjes wat montage problemen waren, maar als wij ons konden redden is dat geen punt.

Jeroen en Yonina gaan nog even naar de supermarkt in Blankenheim ter aanvulling van wat levensmiddelen.

Zodra Jeroen en Yonina terug zijn brengen we de middag door in de tuin met een hapje en een drankje, maar houden een vestje bij de hand, want als de zon het even laat afweten is het direct fris.

een rustige dag een rustige dag
een rustige dag

Na het avondeten,wat gedeeltelijk bestaat uit overgebleven restjes van gisteren, gaan we er nog heel even op uit door te gaan cachen, maar niet al te ver weg.
Het wordt GC1AW3T - V1 Startrampe 1, een zeer summier overblijfsel van de startbaan van V1's in de oorlog. De cache ligt aan de rand van het bos en wordt snel door Yonina ontdekt.

GC1AW3T - V1 Startrampe 1 GC1AW3T - V1 Startrampe 1

We rijden nog even verder naar GC2DA5B - Mühlenhecke, waar de hint "wortelstelsel" is. Hoe we echter ook wroeten tussen de wortels, we kunnen de cache niet vinden en na 20 minuten geven we het op.

Eenmaal thuis maken we een praatje met de bazin, die te kennen geeft dat we morgenochtend geen haast hoeven te maken. Daarna gaat Nelle alvast betalen, zodat we dat alvast achter de rug hebben en een praatje maken. Nu nog even lekker genieten van ons laatste avondje in dit huisje.Start Terug Verder Index

Indien U vragen of nadere informatie heeft, schrijf dan naar: Jos Storken