Middelkerke 2016

Dag 8 Maandag 14 novemberVandaag wordt er niet uitgeslapen, want het weekje zit er weer op. Voor het ontbijt krijg ik inspiratie en schrijf een email naar Sissau, want er zijn nogal wat grote en kleine gebreken in dit appartement.

En na het ontbijt pakken we de handel in. Onverwacht wordt er gebeld; het blijkt een dame van Sissau te zijn die de meterstanden van de electriciteit komt noteren om ons verbruik te berekenen. Daarna gaar het vlot; Nelle begint aan de schoonmaak en ik laadt de auto en en hanteer de stofzuiger.

Om 10.40 uur spreken we af met Els en Joske bij "onze" tramhalte, maar zij kunnen hier hun auto niet kwijt zodat ze hun heil in de richting van het Sissau kantoor zoeken. Wij nemen voor de laatste keer de tram naar het centrum.
Bij het kantoor komen we elkaar weer tegen. We leveren het modem, de sleutels en het electriciteits briefje in. Voor Sissau is het hiermee afgedaan, maar ik informeer alsnog naar mijn klachten email. Ja, die hebben ze gehad. Ja, de meeste probleempjes zijn hun bekend. Ja, ze zullen het bekijken en overleg plegen. Daar moeten we het mee doen.
Van onze borg wordt het electriciteits verbruik afgetrokken en het restant teruggestort (als ze geen verdere aanmerkingen hebben). Theoretisch hoeven we ook gaan schoonmaak kosten te betalen, want dat hebben we zelf gedaan. We zullen zien!

We nemen afscheid van Els en Joske, waarna we naar onze auto lopen die nog bij het appartement staat.

Met een druilerige regen en 6C gaan we op weg naar huis. Het is druk op de weg, maar het rijdt wel door. Bij de Nederlandse grens valt de temperatuur ineens van 6 naar 4C. Vreemd hoor.

Ook deze keer heeft de Garmin de aankomsttijd goed berekend, want op precies 13.45 uur zijn we weer thuis.
Indien U vragen of nadere informatie heeft, schrijf dan naar: Jos Storken