Müllenborn 2018 reisverslag

Een reisverslag in dagboekvorm van 7 dagen rond Müllenborn
van 28 april t/m 5 mei 2018.

Dit jaar willen wij met onze kinderen en kleinkinderen samen een weekje in Duitsland doorbrengen. Niet al te ver weg, want Yuri moet uit Friesland komen.
De mogelijkheden voor een vakantiewoning worden beperkt door het aantal van 8 personen. Bovendien is het wel zo prettig als iedereem een eigen slaapkamer heeft, dus het liefst 4 stuks. En als we dan toch de keuze hebben is een tuin erbij wel zo fijn.
Uiteindelijk valt onze keuze op Ferienhaus "Wirp" in Müllenborn-Gerolstein ( deelstaat Rijnland-Palts ).

Op 17 januari 2018 boeken wij via de website en komen hiervoor bij Novasol terecht. Een beetje vreemd is de betaling want die is opgesplitst in twee gedeelten (de vakantie woning en service kosten) die wij apart moeten betalen.

Natuurlijk gaan we ook in deze omgeving weer Geocachen. U weet niet wat dit is? Kijk dan hier naar een videoclip van 75 seconden.
In de directe omgeving van Müllenborn liggen niet zoveel caches, maar een eindje verderop kunnen we best aan onze trekken komen.

Andere reisverslagen van Jos Storken staan hier.

Start Pagina
Terug Verder
Index Pagina

Deze site biedt informatie gebaseerd op ervaringen opgedaan tijdens de vakantie van 2018. De auteur is niet aansprakelijk voor fouten en/of onvolkomenheden.
Indien U vragen of nadere informatie heeft, schrijf dan naar: Jos Storken
Copyright © 2001 - © 2018