Nepal 2001 reisverslag

Een reisverslag met ervaringen en tips naar Nepal van 20 september t/m 16 oktober 2001. De bezochte plaatsen bevinden zich in en/of rond Kathmandu, Pokhara en Dhulikhel. Onze groep bestaat uit Els & Joske (#), Margriet, Nelle & Jos. Door Joske en Jos is de vijf-daagse Siklis trek gedaan.

Tijdens de jaarwisseling van 2000/2001 kregen wij Nelle en ik (Jos) de uitnodiging van Els en Joske om hen te vergezellen naar Nepal. Ook Margriet zou mee gaan. Els, Joske en Margriet waren in het voorjaar van 2000 ook al in Nepal geweest. Hun enthousiaste verhalen en video's deden ons niet lang aarzelen en de voorbereidingen konden beginnen.
Nu, na afloop van onze Nepal trip, bedanken wij Els en Joske voor hun uitnodiging, want de tijd die wij in Nepal doorbrachten was een onvergetelijke ervaring.

(#) Om verschil te maken tussen de auteur Jos en de man van Els die ook Jos heet, noem ik hem in dit verhaal Joske. Hoewel Joske een kop kleiner dan ik is, is het niet kleinerend bedoeld.Navigeren door de Nepal 2001 site
introductieNaar de introductie
terugNaar de vorige dag
verderNaar de volgende dag
indexNaar de indexterug verder
indexAndere reisverslagen van Jos Storken staan hier.


Deze site biedt informatie gebaseerd op ervaringen opgedaan tijdens de vakantie van 2001. De auteur is niet aansprakelijk voor fouten en/of onvolkomenheden. Indien U vragen of nadere informatie heeft, schrijf dan naar: Jos Storken
Copyright © 2001 - © 2015