Thailand en Cambodja 2006 reisverslag

Een reisverslag in dagboekvorm van 31 dagen met ervaringen "op eigen houtje"
naar Thailand en Cambodja van 25 oktober t/m 24 november 2006.

Nelle en Els


Dit jaar zijn we het eens over onze bestemming en de vakantie periode. We gaan weer op stap met Els en Joske uit Sittard. In 2001 zijn we samen naar Nepal geweest en in 2002 ook naar Thailand. Thailand willen we nog eens dunnetjes over doen, maar vooral in ons eigen tempo.

Het Internet wordt druk doorzocht op reisbureaus en tenslotte komt Els met Expattours op de proppen.

Expattours heeft een leuke (tijdelijke) aanbieding voor 3 weken Thailand, inclusief vlucht, overnachtingen en ontbijt. We kunnen zelf bepalen hoe lang we waar willen verblijven, mits het maar in Bangkok, Chiang Mai, of Jomtien is, in een door hen vastgesteld hotel.

Nu willen wij (Nelle en Jos) al een tijdje naar Cambodja om zeker Angkor in Siem Reap te bezoeken. Expattours heeft dit ook in zijn pakket als complete reis. Het lijkt ons een goed idee om drie weken met Els en Joske de rondtrip te doen, waarna zij weer naar huis (moeten) gaan. Wij willen dan de georganiseerde Cambodja tour vanaf de vierde dag eraan vast plakken.

Na enkele emails met Expattours kunnen zij dit wel regelen en krijgen we een prijs voor de aangepaste Cambodja tour.

Met ons vieren leggen we de exacte datum, route, en China Airlines als vliegmaatschappij vast, waarna ons plan ter goedkeuring ingediend wordt bij Expattours. Als extra zullen we ons van het vliegveld in Bangkok laten ophalen en de nachttrein tussen Bangkok en Chiang Mai laten regelen. Binnen enkele dagen hebben wij een offerte binnen en hoeven we alleen nog maar het definitieve besluit te nemen.

Alle vier zijn wij akkoord en bevestigen dit aan Expattours. Twee weken later hebben we de reisovereenkomst met de e-tickets voor de vlucht binnen en hoeven we alleen nog maar een paar maanden te wachten voordat we in oktober kunnen vertrekken.

Andere reisverslagen van Jos Storken staan hier.


Start Pagina
Terug Deze Start Pagina Terug Verder Index Verder
Index Pagina

Deze site biedt informatie gebaseerd op ervaringen opgedaan tijdens de vakantie van 2006. De auteur is niet aansprakelijk voor fouten en/of onvolkomenheden.
Indien U vragen of nadere informatie heeft, schrijf dan naar: Jos Storken
Copyright © 2001 - © 2015