Vietnam 2007 reisverslag

Een reisverslag in dagboekvorm van 30 dagen met ervaringen in Vietnam van 12 oktober t/m 10 november 2007 met "Stichting Het Schone Streven".

Wij konden maar moeilijk een keuze maken op de Vakantiebeurs van 2007. Toch kreeg Vietnam onze aandacht en na de diverse folders te hebben doorgespit, leek dit een goede keuze. Nu nog de reisorganisatie; ach we hadden nog tijd genoeg.

Eind maart hadden we onze reisorganisatie gekozen; het zou de groepsreis van Stichting Het Schone Streven worden.
Dat werd even schrikken, oktober zal al volgeboekt!
Na een telefoontje lieten we ons op de wachtlijst zetten, waarmee we het risico namen dat andere organisaties over een paar weken ook al volgeboekt zouden zijn. Net toen we op zoek naar een alternatief wilden gaan, kwam het bevestigende telefoontje; we konden nog mee.
De papieren werden snel en correct afgehandeld, waardoor er weer een luxe-zorg minder was.

Het benodigde visum gaan we zelf ophalen in Den Haag. In de wachtkamer zitten voornamelijk Vietnamezen, die vol interesse zijn waar we naar toe gaan. Dan vult de wachtkamer zich met toeristen. Twintig minuten wachten op onze beurt, en dan nog eens 15 minuten op de afhandeling.

Vietnamees Consulaat in Den Haag

Andere reisverslagen van Jos Storken staan hier.


Start Pagina
Terug Deze Start Pagina Terug Verder Index Verder
Index Pagina

Deze site biedt informatie gebaseerd op ervaringen opgedaan tijdens de vakantie van 2007. De auteur is niet aansprakelijk voor fouten en/of onvolkomenheden.
Indien U vragen of nadere informatie heeft, schrijf dan naar: Jos Storken
Copyright © 2001 - © 2015