vlag vietnam

Vietnam 2007

Dag 1 - Vrijdag 12 oktober - SchipholDe taxi staat precies volgens afspraak om 8.30 uur voor de deur en de rit naar Schiphol verloopt zonder file, waardoor we ruim 3 uur voor vertrektijd aanwezig zijn bij vertrekhal 3, draaideur A. Hier staat een dame van Het Schone Streven op ons te wachten en verstrekt ons de laatste nuttige informatie. Enkele mensen van onze groep staan al bij elkaar en we maken kennis. De rij voor Malaysia Airlines naar Kuala Lumpur is al lang en wij gaan maar alvast in de rij staan. Het inchecken gaat vreselijk langzaam, wat we van Schiphol niet gewend zijn. De rij groeit uit tot ver in de gang. Wij krijgen elk een plekje aan het gangpad achter elkaar, wat we prima vinden. De koffers worden doorgelabeld, dus daar hebben we geen omkijken meer naar.

Uiteindelijk checken we in en komen ook door de strenge veiligheids controle.

Jos en Nelle in de boarding hal

Het heeft zo lang geduurd dat er maar net tijd is voor een kopje cappucino en we gaan maar alvast na de boarding hal. Hier zien we slechts enkele labels van Het Schone Streven, maar later zullen we tijd genoeg krijgen voor nadere kennismaking. Korte tijd later wordt het sein "boarding" gegeven en vertrekt ons vliegtuig stipt om 12.00 uur. Nelle heeft leuke buren en raakt in een geanimeerd gesprek. De service is prima en het personeel aardig.
In de leuning van de stoelen voor ons zitten monitoren, waarbij we na enig puzzelen uit een uitgebreid programma van films, vlucht info, muziek en games kunnen kiezen. De vlucht zal ~12 uur duren en af en toe doezel ik een beetje weg.Start Terug Verder Index

Indien U vragen of nadere informatie heeft, schrijf dan naar: Jos Storken