Zuid India 2004 reisverslag


Een reisverslag van 29 dagen met ervaringen naar Zuid India van 17 oktober t/m 14 november 2004.

Ook dit jaar bezochten wij weer de vakantiebeurs in Utrecht. Na de gebruikelijke hoeveelheden documentatie te hebben doorgenomen, besloten we toch weer naar India te gaan. Waren we vorig jaar naar Noord India en Nepal geweest; dit jaar gaan we dus naar Zuid India, maar wel weer met Koning Aap Reizen.


Zuid India, 29 dagen (INZ)

route kaartje van Koning Aap


Koning Aap organiseert o.a. deze groepsreis van 29 dagen naar Zuid India voor €1295 plus €400 zakgeld. Koning Aap levert hiervoor alle transport, hotels en reisbegeleiding. De groepsgrootte is maximaal 18 personen.
Op iedere locatie geeft de reisleiding hints, tips en interessante informatie, ook over locaal vervoer en prijsindicaties.. Tevens wordt de mogelijkheid geboden om met de hele groep een excursie te organiseren. De nadruk ligt echter op persoonlijk initiatief en het is sterk aanbevolen om een goede reisgids bij de hand te hebben om ter plekke een eigen programma samen te stellen.

Dit jaar was onze reisleidster Corine, die haar sporen heeft verdiend met begeleiding en adviezen, maar vooral door haar persoonlijke interesse voor ieder groepslid en sociale houding.

Het succes en de sfeer van een vakantie wordt in grote mate bepaald door de groepsleden. Ook dit jaar boften we met onze groep, waarbij de onderlinge verhoudingen prima waren.

Dit reisverslag bevat de ervaringen van Nelle en mij (Jos) en kan dus op de diverse locaties wezenlijk verschillen met de ervaringen van de andere groepsleden.


Andere reisverslagen van Jos Storken staan hier.

Start pagina
Terug Terug Verder Index Verder
Index pagina


Deze site biedt informatie gebaseerd op ervaringen opgedaan tijdens de vakantie van 2004. De auteur is niet aansprakelijk voor fouten en/of onvolkomenheden. Indien U vragen of nadere informatie heeft, schrijf dan naar: Jos Storken
Copyright © 2001 - © 2015