vlag

zuid India 2004

Dag 29 - 14 November - Schipholthali, NIET in het vliegtuigDe groep zit verspreid in het vliegtuig. Na wat versnaperingen gaat het licht uit en neem ik een lichte slaaptablet die ik van Hester heb gekregen. Ik heb niet de indruk dat ie werkt, totdat ik mij realiseer dat op de tv's de tweede Bollywood film bijna afgelopen is. Toch bijna 4 uur geslapen. Er wordt een stevig ontbijt geserveerd en dan gaat alles snel.

In Frankfurt is het een eind lopen naar gate A5 en dan nog 1.5 uur wachten, voordat het vliegtuig om ca 10.00 uur vertrekt. Tegenover ons in de vertrekhal staat een gratis koffiemachine, waar we dus maar gebruik van maken. Met de bus worden we naar het vliegtuig gebracht en in een half vol vliegtuig doen we een eenvoudig ontbijt nog eens over.

Uiteindelijk landen we op Schiphol waar zowaar alle bagage snel op de band arriveert. Wij nemen afscheid van de groep en gaan moeiteloos door de douane. Buiten staan Ruud en Mary op ons te wachten en brengen ons rap naar huis.Start Terug Verder Index

Indien U vragen of nadere informatie heeft, schrijf dan naar: Jos Storken